1 kg valfritt kött ( fläskkarré eller högrev)
salt och vitpeppar
2 krm anchochillipeppar
2 tsk farinsocker
1 dl BBQ sås (valfri)
2 dl vatten
2 msk mörk tequila
smör till stekning
Chiliglaze
1/2 dl flytande honung
1/2 dl sweet chili sås
1 tsk chiliflakes
1 msk kinesisk soja
2 krm salt
Granatäpple guacamole
2 avocado
1/2 dl hackad röd lök
1 hackad chili
2 tsk limejuice
1/2 tsk salt
1/2 tsk peppar
1/2 dl granatäppelkärnor
Gnid in kryddorna på köttet med kryddor och farinsocker. Bryn köttet lite grann runt om och lägg i Slow cookern.*
Ner med bbq sås, tequila och vatten, på med locket och ställ på low i 6 timmar.
Blanda ihop glasen och pensla över köttet och dra sen isär det.
Mosa avokadon tillsammans med övriga ingredienser och toppa med granatkärnor.
Serveras med hemmagjord guacamole, riven ost, mjuk tortillas, pico de gallo samt övriga smarriga tillbehör.
* går även att sätta ugnen på 125 grader och låta stå i ca 6 timmar.
Mums så otroligt gott :)