Slowcooked anchochili pork

publicerat i Recept - AMERIKANSKT, Recept - fläsk;
 
 
 
 
5 st anchochili 
3 vitlöksklyftor
1 tsk spiskummin
1 tsk flingsalt
1 kycklingbuljongtärning
2 msk olja
ca 1 kilo skinkstek ( alt fläskkarre)
 
 
 
 
Koka den torkade anchon tills den blir mjuk.(spara vätskan)
Ta bort stjälkar och kärnor.
Mixa ancho, olja, vitlöksklyftor, salt och spiskummin i en mixer till slät smet.
Bre på röran på skinksteken. Lägg i ugnssäker form och häll ner anchovätskan.
På med locket och låt stå i ugnen till den når en innetempratur på 67 grader.
Allt beror på tempratur, ju lägre desto längre tid=bättre.
Jag körde min på 150 grader i ca 4 timmar.
Men nästa gång kommer jag köra lägre temp i fler timmar.