Bacontaco

publicerat i Recept - LCHF & GI;
Ett alternativ till salladsbladen som man äter istället för tacoskalen när man kör lchf diet
lite skoj, men mycket meck.
 
Men har man sjukt mycket tid och inget bättre för sig så kan ju detta vara värt att prova.
 
 
 

Positiva effekter med att dricka citronvatten

publicerat i Recept - dryck, Övriga Recept;
 

Citronvatten kan hjälpa till att avgifta din kropp. Hälsofördelarna med citroner har varit kända i århundraden.
 
Bland annat dess antibakteriella, antivirala och immunsystemet befogenheter och deras användning som en viktminskning stöd eftersom citronsaft hjälper matsmältningen och rengör levern. Citroner innehåller många olika ämnen-särskilt citronsyra, kalcium, magnesium, vitamin C, bioflavonoider, pektin, och citron hjälper att främja immunförsvaret och höjer försvaret mot infektioner.
 
Nedan listas de fantastiska fördelar som finns med att dricka bara en kopp varmt citron vatten varje morgon. Det är så enkelt som att koka en kastrull med vatten, och lägga en citronskiva!
 
1. Hjälper till med viktminskning - Citroner är rika på pektinfiber, vilket minskar hunger. 
 
2. Bättre matsmältning - Citronsaft hjälper till att släppa ut avfall, genom att stimulera levern att utsöndra syror som behövs för matsmältningen.
 
3. Rengör huden - C-vitamin minskar porerna och nackdelar med huden. Vatten med citron rengör gifter från blodet som påverkar på huden för att bli frisk.
 
4. Förbättrar immunförsvaret - på grund av C-vitamin, som är utmärkt i att kämpa förkylningar. Innehåller även kalium, som stimulerar hjärnan, nerver och blodtryckskontroll.
 
5. Minskar andningsproblem - varmt vatten med citron för att stoppa hosta och kommer att underlättarandningen, särskilt hos personer med astma och allergi.
 
6. Balanserar pH - Lemon måste vara en av de mest alkaliska livsmedel. Om du vill minska surhetsgraden i kroppen bör du dricka citronvatten. Citronens citronsyra behandlar surhet i kroppen.
 
7. En utmärkt diuretikum - citronen påskyndar utsöndringen av urin och därmed rensar kroppen från gifter.  Rengör urinvägarna gör kroppen frisk om det görs regelbundet.
 
8. På grund av den stora mängden C-vitamin, kan citronvatten användas vid behandling av infektioner, sår, allergier och halsont.
 
9. Fräschar upp andedräkten, lindrar tandvärk och inflammation i tandköttet - men se upp! Citronsyra urholkar tandemaljen.
 


Källa: diply

Åh underbara Krakow

publicerat i Övrigt - Resmål;
 
 
Tre underbara dagar i Krakow är nu över och jag är väldigt nöjd.
Solen sken och lockade med vårkänslor, maten, husen och hotellet var fantastiskt. 
 
Vi bodde på Bracka 6 mitt i gamla stan i ett av de finaste rummen jag bott i och fantastisk service. 
Det var ljust, rent, luftigt, trendigt, modernt, gammal stil, smart planerad och lugnt i ett. 
 
Apartmenty Bracka 6
ul. Bracka
31500 Krakow
 
 
Bland det godaste jag ätit åt vi på den argentinska restaurangen pimento även den i gamla stan. Vinet och köttet var det världsklass på. Inredningen är mycket rogivande och servicen enormt bra. Detta är en mycket dyr restaurang i Polen men i våra ögon på prislappen en vanlig restaurang, men maten här sopar banan av de flesta bättre restaurangerna i mitt tycke.
 
 
 
 
Husen har ju överlevt både första och andra världskriget och är enormt imponerande med sina stukaturer och utsmyckningar. Lugn och fin stad med häftiga byggnader, kultur, mat, trevligt folk. Vackra promenadstråk och roliga affärer.