Spenatkrämssmörgås med baconströssel & solmogna tomater

publicerat i Recept - bacon, Recept - smörgåsar;


100 g philadelphiaost (naturell eller smaksatt)
ca 1 dl spenat (15-20 blad) klipp i småbitar
salt & svartpeppar (ev lite cayenne)

1 pkt Bacon (stek och klipp i småbitar. Låt rinna av på papper)
2 Brödskivor (stek, rosta eller bryn)
4-6 körsbärstomater (hacka eller skiva)

Stek smörgåsen, blanda ihop spenatröran. Bred på den stekta smörgåsen.
Lägg på den hackade eller skivade tomaten och strö över stekt bacon.




Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Helena:

Tack snälla!



Så gott det låter med den kombinationen! Tror du att det funkar att göra snittar och servera till förrätt?

2:a kommentar, skriven , av Åsa:

Självklart ska det gå bra, vilket bra tips:o)

Kommentera inlägget här :