
1 msk olja
1 msk smör
1 gul lök
2 scallottenlökar
4 vitlöksklyftor
1 st spansk peppar ( röd chili )
1 msk torkad rosmarin eller en kvist färsk
2 msk farinsocker
3 dl rödvin
2 köttbuljonger
8 dl vatten
1 msk balsamvinäger
1 msk tomatpuré
2 msk maizena
Hacka lök, vitlök, bryn dessa i olja & smör till det blir mörkbrunt.
Ner med rosmarin & rör runt.
Tillsätt allt utan maizena.
Koka upp allt tills hälten återstår.
Sila och blanda ner maizena.
1 msk smör
1 gul lök
2 scallottenlökar
4 vitlöksklyftor
1 st spansk peppar ( röd chili )
1 msk torkad rosmarin eller en kvist färsk
2 msk farinsocker
3 dl rödvin
2 köttbuljonger
8 dl vatten
1 msk balsamvinäger
1 msk tomatpuré
2 msk maizena
Hacka lök, vitlök, bryn dessa i olja & smör till det blir mörkbrunt.
Ner med rosmarin & rör runt.
Tillsätt allt utan maizena.
Koka upp allt tills hälten återstår.
Sila och blanda ner maizena.
Koka ihop.