Högrevsgryta i slow Cook

publicerat i Recept - SLOW COOKING (Crock pot), Recept - grytor, Recept - kötträtter;
 
 
 
 
1 kg högrev
10 champinjoner
2 gula lökar
2 morötter
4 dl vatten
3 dl rödvin
3 lagerblad
1 tsk oregano
1 tsk timjan
1 köttbuljongtärning
2 vitlöksklyftor
3 msk tomatpuré 
 
Bryn köttet och lägg i grytan, häll på vatten vin.
Skala löken och skär i klyftor.  Skala och hacka vitlöken. Ner med vitlök, lök, timjan, lagerblad, oregano, tomatpuré, köttbuljong, salt och peppar. Totalt 10 timmar...
Smaka av med salt och peppar.
 
Morötterna och champinjonerna la jag ner när det var 3 timmar kvar.
 
Servera tex med potatispuré, ris eller bröd. Strö gärna över lite färsk klippt persilja.
 
 

Kommentera inlägget här :