Sremska med ostfyllning & gratinerat potatismos

publicerat i Recept - korv;


4 port
 

6 st sremska eller valfri korv
2 dl riven ost
100 gram philadelfiaost
2 msk bostongurka
1 tsk dijonsenap
Salt & peppar

2 dl grädde
2 msk chilisås
salt & peppar

Smörj en ugnsfast form lagom till 4 korvar.
Skär ett längsgående djupt snitt i varje korv.
Rör ihop ingredienserna till fyllningen och fördela i snitten på korvarna.
Vispa ihop grädde och chilisås/ketchup och slå över. Gratinera i 225 grader ca 20 min. 



Här kan man ju variera fyllningen i oändlighet. Tex med smaksatt philadelphiaost, med olika smaker på rivosten.
Du kan du ju göra den mer barnvänlig med att tex använda dig av mild ost, milda korvar (frukostkorv) samt smaksätta såsen med ketchup istället för chilisås.

Kommentera inlägget här :