Positiva effekter med att dricka citronvatten

publicerat i Recept - dryck, Övriga Recept;
 

Citronvatten kan hjälpa till att avgifta din kropp. Hälsofördelarna med citroner har varit kända i århundraden.
 
Bland annat dess antibakteriella, antivirala och immunsystemet befogenheter och deras användning som en viktminskning stöd eftersom citronsaft hjälper matsmältningen och rengör levern. Citroner innehåller många olika ämnen-särskilt citronsyra, kalcium, magnesium, vitamin C, bioflavonoider, pektin, och citron hjälper att främja immunförsvaret och höjer försvaret mot infektioner.
 
Nedan listas de fantastiska fördelar som finns med att dricka bara en kopp varmt citron vatten varje morgon. Det är så enkelt som att koka en kastrull med vatten, och lägga en citronskiva!
 
1. Hjälper till med viktminskning - Citroner är rika på pektinfiber, vilket minskar hunger. 
 
2. Bättre matsmältning - Citronsaft hjälper till att släppa ut avfall, genom att stimulera levern att utsöndra syror som behövs för matsmältningen.
 
3. Rengör huden - C-vitamin minskar porerna och nackdelar med huden. Vatten med citron rengör gifter från blodet som påverkar på huden för att bli frisk.
 
4. Förbättrar immunförsvaret - på grund av C-vitamin, som är utmärkt i att kämpa förkylningar. Innehåller även kalium, som stimulerar hjärnan, nerver och blodtryckskontroll.
 
5. Minskar andningsproblem - varmt vatten med citron för att stoppa hosta och kommer att underlättarandningen, särskilt hos personer med astma och allergi.
 
6. Balanserar pH - Lemon måste vara en av de mest alkaliska livsmedel. Om du vill minska surhetsgraden i kroppen bör du dricka citronvatten. Citronens citronsyra behandlar surhet i kroppen.
 
7. En utmärkt diuretikum - citronen påskyndar utsöndringen av urin och därmed rensar kroppen från gifter.  Rengör urinvägarna gör kroppen frisk om det görs regelbundet.
 
8. På grund av den stora mängden C-vitamin, kan citronvatten användas vid behandling av infektioner, sår, allergier och halsont.
 
9. Fräschar upp andedräkten, lindrar tandvärk och inflammation i tandköttet - men se upp! Citronsyra urholkar tandemaljen.
 


Källa: diply

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Marie Bergman:

Aha, bra tips! Mer citronvatten alltså! =)

Kommentera inlägget här :