1 kg fläskkarrre
2 gula lökar
4 vitlöksklyftor
Kryddblandning:
1 msk chilipulver
1 msk grovsalt
1/2 tsk kummin
1/2 tsk kanel
1 msk brunt socker
2 dl bbq sås
Servera med tex med gucamole, sallad, rivost, bbq sås
8-10 timmar i slowcookern (Crok pot)
Skiva och skala löken och vitlöken tunnt. Lägg i botten av grytan.
Klappa in köttet med kryddblandningen och lägg på lökbädden.
Smula ner köttbuljongen och häll ner 1 1/2 dl vatten.
På med locket och låt stå i 8-10 timmar. (På low och 6-8 på High)
Sen separera köttet från grytan, försiktigt, ta ev bort stora fettbitar. Och mosa, slit köttet i delar.
Sila skyn som köttet legat i och tillsätt bbq såsen och lägg ner köttet.
Klart för servering.
Vi hade bbq sås, gucamole, rivost, sallad, pitabröd M.m som tillbehör.
Men även tacotillbehör funkar, eller en fralla.