Fryst jordgubbscheesecake med färska bär

publicerat i Recept - efterrätt, Recept - tårtor;
12 digistivekex
70 g smör
250 g frysta bär
2 dl socker 
1 lime inkl juice, skal
250 g mascarpone
300 g Philadelphia ost
5 dl vispgrädde
Bär till dekoration.
 
Krossa digistiven och smält smöret. Blanda detta sedan till en smat och tryck ut i en form med avtagbara kanter. Ställ in i frysen. 
Lägg jordgubbarna, limen och sockret i en mixern.
Vispa mascarponen, Philadelphia och grädden.
Rör ner jordgubbsmixen med ost smeten och häll över digistivebotten. Lägg på plastfolie och ställ in i frysen.
Ta ut cheesecaken i god tid innan servering ca 45 minuter, dekorera med färska bär.
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jennifer - ungmamma:

åh, mums! :)

Kommentera inlägget här :