Rödspätta med champinjonkräm och svart kaviar

publicerat i Recept - fisk;
4 portioner
1/2 msk salt
2 krm svartpeppar
ca 10 filéer av rödspätta eller annan plattfisk
1 burk (100 g) champinjonkräm
3 dl vispgrädde
1/2–1 burk (80 g) svart kaviar
Garnityr:
svart kaviar
Salta och peppra fiskfiléerna. Lägg dem i en ugnssäker smörad form.
Bred champinjonkrämen över fisken och slå över grädden.
Eller blanda kräm och grädde och fördela över fisken.
Fördela kaviaren eller spar den tills fisken är tillagad.
Gratinera i 225 graders ugnsvärme i 20–25 minuter.
Strö över garnityren före servering.

Taggar: fisk, kaviar, mos, potatismos, rödspätta;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lisbeth Andreasson:

Åh så gott.... lagade igår ...5 plus

2:a kommentar, skriven , av Therese:

Gör den nu.. men gjorde en tjock champinjonsås istället, då jag inte hade champinjonkräm...

Svar: Åhhhh hoppas det blir smaskens
Godis för själen

Kommentera inlägget här :